Groepen

Vergaderen

Wij heten je graag welkom in één van onze huiskamers. Een rustige plek met een mooi uitzicht over de prinsentuin. Onze kanjers staan voor je klaar met verse koffie en huisgemaakte zoetigheden.

De kleine huiskamer beschikt over 16 zitplaatsen en is van alle vergaderattributen voorzien. Mocht de groep groter zijn dan 16 personen dan mag je gebruik maken van onze huiskamer.

Feesten


Heb je iets te vieren? Het afgelopen jaar hebben we de gezelligste verjaardag-, familie- ,pensioen-, trouw- en jubileum feesten georganiseerd. In veel verschillende vormen en soorten. Wij passen het feest graag aan naar al jou wensen en behoeften en daarom nodigen we je graag uit om gezellig een kop koffie te komen drinken. Zo kan je meteen de sfeer en onze huiselijkheid ervaren.

Catering

Graag denken wij mee om samen van jou verjaardag, evenement, vergadering, lunch of andere gelegenheid een feestje te maken. Wij verzorgen voor iedere moment huisgemaakte, verse en originele catering. Samen met onze bijzondere medewerkers komen we graag langs om de catering te verzorgen.

Lunch menu’s


Bij Brownies & downieS Leeuwarden kunt u naast het dineren ook genieten van een overheerlijke vers bereide lunch. Onze kanjers staan voor je klaar met huisgemaakte broodjes!

Dineren voor groepen

Heb je iets te vieren of wil je met een gesloten gezelschap komen eten? Onze koks Michel en Sander maken een speciaal menu voor jullie gelegenheid.
Vis, vlees en vegetarisch wordt speciaal voor jullie klaar gemaakt. Onze kanjers serveren het diner uit aan de ingedekte tafel die voor jullie klaar staat. Onze kanjers serveren de heerlijkste pure gerechten uit in een huiselijke en gezellige sfeer.